Programma

Het thema van de conferentie 2023 is Prayer; a way of life.

Gebed stond aan de basis van Jezus’ leven en bediening. Tijdens deze conferentie hopen we meer te leren over en te ervaren van wat het betekent om Jezus’ voorbeeld van een biddend leven te volgen. Gebed is de plek waar we ons verbinden met God, onze Vader. Het omvat ons hele wezen: lichaam, geest, emoties, ziel. Hoe kunnen we groeien in gebed en rusten in de aanwezigheid van de Vader? Hoe kunnen we gebed integreren in ons dagelijks leven en hoe kunnen de gaven van de Heilige Geest ons helpen een biddend leven te leiden? Hoe kunnen we samen bidden en anderen dienen door middel van gebed, en zo bijdragen aan de komst van het koninkrijk van God?

Tijdens deze conferentie willen we leren van de Heer en van elkaar door middel van gebed en aanbidding, onderwijs, gesprekken en stilte. In het geloof en de verwachting dat Jezus door zijn Heilige Geest in ons midden aanwezig zal zijn en dat Hij ons zal leren hoe we van het gebed een manier van leven kunnen maken.

Programma

Het programma tijdens de conferentie ligt in handen van het Nederlandse team van RICM. Tijdens de conferentie zal er elke dag ruimte zijn voor onderwijs, ontmoeting en bovenal aanbidding en gebed. Het programma vindt zowel plenair als in kleine groepen plaats. Ook is er voldoende tijd ingebouwd voor ontspanning.

Een schets van het dagprogramma*: 

8.30 ontbijt 

9.30 worship – inleiding m.b.t. thema – kleine groepen 

12.30 warme lunch 

13.30 vrije tijd 

15.30 worship – inleiding m.b.t. thema – kleine groepen 

18.00 broodmaaltijd 

19.30 worship – inleiding m.b.t. thema – ministry 

Tijdens het plenaire programma zal er vertaling zijn. Er zullen zowel Engels- als Nederlandstalige kleine groepen zijn.

*wijzigingen voorbehouden

Anderen uitnodigen 

Het is ons verlangen dat de conferentie laagdrempelig is, zodat ook mensen die nog niet eerder een RICM-conferentie hebben meegemaakt volop mee kunnen doen. Misschien zijn er wel mensen in je omgeving die je voor de conferentie kunt uitnodigen? Attendeer hen dan vooral op onze website

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Vul dan hieronder je mailadres in. We sturen je maximaal 4x per jaar een mail.

Je kunt je afmelden wanneer je wilt.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens.