Programma

Het thema van de conferentie is Walking in the Spirit.

Paulus roept in zijn brief aan de gemeente in Galatië op om te leven door de Geest. Wat is dat: “door de Geest leven”? Wie is de Heilige Geest? Wat is Zijn rol en wat doet Hij? Hoe werkt de Heilige Geest in en door ons heen? Hoe wordt dit zichtbaar in ons dagelijks leven? Wat is de betekenis van aanbidding in ons leven met God?

Samen hopen we hier meer van God en elkaar in te leren en te ervaren, door gebed en aanbidding, onderwijs, gesprek en stilte. Bovenal willen we de tijd nemen om met elkaar God te aanbidden en voor elkaar te bidden in kleine groepen. In het geloof en de verwachting dat Jezus door zijn Geest in ons midden aanwezig zal zijn en ons leert te wandelen door Zijn Geest.

Programma

Het programma tijdens de conferentie ligt geheel in handen van het Nederlands-Amerikaanse team van RICM. Tijdens de conferentie zal er elke dag ruimte zijn voor onderwijs, ontmoeting en bovenal aanbidding en gebed. Het programma vindt zowel plenair als in kleine groepen plaats. Ook is er voldoende tijd ingebouwd voor ontspanning.

Een schets van het dagprogramma*: 

8.30 ontbijt 

9.30 worship – inleiding – kleine groepen 

12.30 warme lunch 

13.30 vrije tijd 

15.30 worship – inleiding – kleine groepen 

18.00 broodmaaltijd 

19.30 worship – inleiding – ministry 

Tijdens het plenaire programma zal er vertaling zijn en voor wie geen Engels spreekt zal er een Nederlandstalige kleine groep worden gevormd.

*wijzigingen voorbehouden

Anderen uitnodigen 

Het is ons verlangen dat de conferentie laagdrempelig is, zodat ook mensen die nog niet eerder een RICM-conferentie hebben meegemaakt volop mee kunnen doen. Misschien zijn er wel mensen in je omgeving die je voor de conferentie kunt uitnodigen? Attendeer hen dan vooral op onze website

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Vul dan hieronder je mailadres in. We sturen je maximaal 4x per jaar een mail.

Je kunt je afmelden wanneer je wilt.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens.