Praktische informatie

De RICM-conferentie 2024 zal gehouden worden van donderdagavond 4 april tot zondagmiddag 7 april. In verband met de opbouw van de conferentie wordt van alle deelnemers verwacht dat zij de hele conferentie meemaken.

Plaats

Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (nabij Den Bosch) zal haar deuren voor ons openen. Voor meer informatie over het centrum, zie www.emmausbezinningscentrum.nl.

Kosten

Voor het verblijf zijn er drie opties (prijzen zijn per persoon):

1. Kamertype Michael: verblijf op eenvoudige 2- of 4-persoonskamer met douche en toilet op de gang, inclusief maaltijden: € 205,-

2. Kamertype Rafael: verblijf op eenvoudige 2- of 4-persoonskamer met douche en toilet op de kamer, inclusief maaltijden: € 255,-

2. Kamertype Gabriël: verblijf op luxe 2-persoonskamer met douche en toilet op de kamer, inclusief maaltijden: € 290,- (NB dit type kamer is slechts in beperkte mate beschikbaar. Inclusief lakenpakket)

We vinden het heel belangrijk dat iedereen die dat wil naar de conferentie kan komen. Mochten de kosten daarin een belemmering vormen, mail ons dan via of stuur een berichtje via het contactformulier. We zullen dan samen naar een oplossing zoeken.

Kinderen

Tijdens het ochtend- en middagprogramma is er een programma voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Mochten zich ouders met tieners aanmelden, dan gaan we graag met hen in gesprek over wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het programma.

Kinderen van 0 jaar kunnen gratis mee, voor kinderen vanaf 1 jaar kost het verblijf €75,-. Tieners van 12 t/m 17 jaar betalen €110,-.

Mocht je hier interesse in hebben, omdat je ofwel zelf met kinderen wilt komen, of omdat je zou willen helpen met het kinderprogramma, geef dit dan aan in het aanmeldformulier, dan houden we je op de hoogte. Mensen die meewerken aan het kinderprogramma kunnen kosteloos deelnemen aan de conferentie.

Opgave

Opgeven kan vanaf eind 2023.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Vul dan hieronder je mailadres in. We sturen je maximaal 4x per jaar een mail.

Je kunt je afmelden wanneer je wilt.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens.