Praktische informatie

————LET OP: DE CONFERENTIE IS VERPLAATST NAAR APRIL———-

De RICM-conferentie 2022 zal gehouden worden van donderdagavond 7 april tot zondagmiddag 10 april. In verband met de opbouw van de conferentie wordt van alle deelnemers verwacht dat zij de hele conferentie meemaken.

Plaats

Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (nabij Den Bosch) zal haar deuren voor ons openen. Voor meer informatie over het centrum, zie www.emmausbezinningscentrum.nl.

Kosten

Voor het verblijf zijn er drie opties (prijzen zijn per persoon):

1. Verblijf op eenvoudige 2- (of evt 4-)persoonskamer met douche en toilet op de gang, inclusief maaltijden: € 195,-

2. Verblijf op luxere 2/4-persoons kamer met douche en toilet op de kamer, inclusief maaltijden: € 240,-

3. . Verblijf op luxe 2-persoonskamer met douche en toilet op de kamer, inclusief maaltijden: € 275,- (NB dit type kamer is slechts in beperkte mate beschikbaar. Inclusief lakenpakket)

Mochten de kosten een belemmering vormen om naar de conferentie te komen, mail ons dan via opgavericm@yahoo.com. We kunnen dan samen naar een oplossing zoeken.

Kinderen

Tijdens het ochtend- en middagprogramma is er een programma voor kinderen van 0 t/m 11 jaar. Kinderen van 0 jaar kunnen gratis mee, voor kinderen vanaf 1 jaar kost het verblijf €75,-.

Mocht je hier interesse in hebben, omdat je ofwel zelf met kinderen wilt komen, of omdat je zou willen helpen met het kinderprogramma, geef dit dan aan in het aanmeldformulier, dan houden we je op de hoogte. Mensen die meewerken aan het kinderprogramma kunnen kosteloos deelnemen aan de conferentie.

Opgave

Opgeven doe je via deze website.  De inschrijving sluit op 25 maart 2022.

Als u zich hebt opgegeven, ontvangt u eind maart een brief met nadere praktische informatie (o.a. aanvangstijd en routebeschrijving).

Covid-19

Vanaf 25 februari vervalt het dringende advies van de rijksoverheid om 1,5m afstand te houden. Dit betekent dat de conferentie door kan gaan. Daar zijn we heel dankbaar voor!

——————-Deze informatie is voor het laatst bijgewerkt op 24 februari 2022——————

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Vul dan hieronder je mailadres in. We sturen je maximaal 4x per jaar een mail.

Je kunt je afmelden wanneer je wilt.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens.