Praktische informatie

Praktische informatie

Datum: de volgende conferentie zal plaatsvinden van donderdagavond 27 februari t/m zondagmiddag 1 maart 2020. In verband met de opbouw van de conferentie wordt van alle deelnemers verwacht dat zij de hele conferentie meemaken.

Plaats: het bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (nabij Den Bosch) zal haar deuren voor ons openen. Voor meer informatie over het centrum, zie www.emmausbezinningscentrum.nl.

Kosten: Voor het verblijf zijn er drie opties:

  1. Verblijf op eenvoudige 2- (of evt 4-) persoonskamer met douche en toilet op de gang, inclusief maaltijden: € 180,-
  2. Verblijf op luxere 2/4-persoons kamer met douche en toilet op de kamer, inclusief maaltijden: € 220,-
  3. Verblijf op luxe 2-persoonskamer met douche en toilet op de kamer, inclusief maaltijden: € 250,- (NB dit type kamer is slechts in beperkte mate beschikbaar. Inclusief lakenpakket)

Mochten de kosten een belemmering vormen om naar de conferentie te komen, mailt u ons dan op opgavericm@yahoo.com. We kunnen dan samen naar een oplossing zoeken.

Opgave: Opgeven is mogelijk via deze website. Mocht dat problemen opleveren, dan kunt u met ons contact opnemen via opgavericm@yahoo.com of 06-41556147. De inschrijving sluit op 13 februari 2020.

Als u zich hebt opgegeven, ontvangt u begin januari een mail met informatie over de betaling. Eind januari ontvangt u dan nog een brief met nadere praktische informatie (o.a. aanvangstijd en routebeschrijving).

Kinderen: Tijdens het ochtend- en middagprogramma is er ook een programma voor kinderen van 0 t/m 8 jaar. Kinderen van 0 jaar kunnen gratis mee, voor kinderen vanaf 1 jaar kost het verblijf €65,-. Mocht je hier interesse in hebben, omdat je ofwel zelf met kinderen wilt komen, of je zou willen helpen met het kinderprogramma, geef dit dan aan in het opgaveformulier, dan houden we je op de hoogte. Mensen die meewerken aan het kinderprogramma kunnen kosteloos naar de conferentie.